Eggerding B.V., Amsterdam

portal2

Over ons

Eggerding B.V. is specialist in industrie mineralen, maar houdt zich ook steeds meer bezig met logistieke activiteiten van andere materialen. Tot die logistieke activiteiten behoren laden, lossen, verpakken en distributie.

De vestiging Amsterdam is gelegen aan een diepzee waterkade (33 ft.) en heeft een groot arsenaal aan loodsruimte. Deze enorme opslagcapaciteit plus de uitgebreide logistieke kennis en ervaring vormen de basis voor een continue, hoge kwaliteit. Eggerding houdt zich daarbij in Amsterdam uitsluitend bezig met activiteiten voor derden.

Eggerding B.V. is ook groot geworden in processing. De molens zijn geschikt voor het malen en microniseren van zowel harde als zachte, overwegend ijzervrije, materialen.

In elke molen wordt slechts één soort product verwerkt (of een groep chemisch gerelateerde producten). Zo kunnen we altijd onze hoge kwaliteitsstandaards garanderen. Continue controle door ons eigen laboratorium geeft onze klanten verder de zekerheid, dat volgens de met hen afgesproken specificaties wordt gewerkt.

Extra zekerheid voor de klant is de ISO 9001:2000 certificatie van Eggerding Amsterdam.

MVC-014S.JPG
top top